Ιούνιος 2014 (5/6/2014): Εκδήλωση στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος στην περιοχή του Νομισματοκοπείου

Την Τετάρτη, 05/06/2014, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, στον καταυλισμό Νομισματοκοπείο του Χαλανδρίου.

Παρούσες από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης ήταν οι κυρίες Κική Βαλιάνου και Μαρία Μουστάκη και συνεργάτες του Προγράμματος από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Συμμετείχε η υπεύθυνη της Δράσης 1 κυρία Βούλα Παπαγιάννη, η συντονίστρια της περιοχής κυρία Βασιλική Αθανασιαδου, η κοινωνική λειτουργός Έρη Μερκούρη, εκ μέρους της γραμματείας παρακολούθησης του φυσικού αντικειμένου οι κυρίες Ειρήνη Τσέλιου και Βακίνα Κρούσκου, ο διαμεσολαβητής κύριος Σπύρος Καλαμιώτης και η συνεργάτιδα καλλιτεχνικής αγωγής, κα Μιλένκοβιτς Σόνια.

Η γιορτή διήρκησε δύο ώρες, ενώ στέφηκε με επιτυχία, και τα παιδιά που συμμετείχαν ήταν περίπου σαράντα, ηλικίας 3 εώς 12 ετών. Η γιορτή περιελάμβανε εκπαιδευτικές και εμψυχωτικές δραστηριότητες υπό την καθοδήγηση των συνεργατών, με τίτλο "Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος - Δράση Έχετε Μήνυμα!". Οι δραστηριότητες ολοκληρώθηκαν με την εισήγηση του κου Φατούρου, Υπεύθυνου Επικοινωνίας για Ελλάδα και Κύπρο, στο Περιφερειακό Κέντρο Πληροφόρησης του ΟΗΕ (UNRIC), με θέμα το δικαίωμα πρόσβασης στο καθαρό πόσιμο νερό.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης παραδόθηκαν στον κ. Φατούρο μηνύματα όλων των παιδιών που έχουν συμμετάσχει στην εκπαιδευτική δράση «Έχετε μήνυμα!», με την παράκληση να τα παραδώσει εκ μέρους τους στον Γ.Γ. των Ηνωμένων Εθνών Μπαν Κι-Μουν.

img img img

ΕΣΠΑ 2014-2020

Copyright © 2011-2012 Κέντρο Διαπολιτισμικής Αγωγής | Πρόγραμμα: «Εκπαίδευση των παιδιών Ρομά»