Οκτώβριος 2014: Εκδήλωση στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας των Ηνωμένων Εθνών

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ηνωμένων Εθνών (24 Οκτωβρίου), το Πρόγραμμα "Εκπαίδευση των παιδιών Ρομά" του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών που υλοποιείται στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ, σε συνεργασία με τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας για Ελλάδα και Κύπρο του Περιφερειακού Κέντρου Πληροφόρησης του ΟΗΕ (UNRIC) στις Βρυξέλλες, κο Δημήτριο Φατούρο, πραγματοποίησε εκδηλώσεις για τον ΟΗΕ στο 87ο Δημ.Σχολείο Αθηνών (Διαπολιτισμικό) και στο 3ο Γυμνάσιο Ασπροπύργου, την Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2014.

Στις εκδηλώσεις συμμετείχε και η Υπεύθυνη της Δράσης 1 του Προγράμματος, κα. Βούλα Παπαγιάννη, ενώ παρόντες ήταν οι Διευθυντές και εκπαιδευτικοί των σχολείων, οι συντονιστές του Προγράμματος Κατερίνα Γαλάνη και Παναγιώτης Παπαδήμας, οι εκπρόσωποι της Γραμματείας, Βακίνα Κρούσκου και Μαρία Νικηφόρου, και η συνεργάτιδα του Προγράμματος, ηθοποιός, Έφη Αλεξάνδρου.

Τα παιδιά παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις με αμείωτο ενδιαφέρον, ενώ με πολλή χαρά έβγαλαν φωτογραφίες στο προαύλιο των σχολείων τους με τον κο. Φατούρο και τη σημαία του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.

img img img

ΕΣΠΑ 2014-2020

Copyright © 2011-2012 Κέντρο Διαπολιτισμικής Αγωγής | Πρόγραμμα: «Εκπαίδευση των παιδιών Ρομά»