Οκτώβριος 2011: Νέες μορφές επικοινωνίας με το έργο

Νέες μορφές επικοινωνίας με το Κέντρο Διαπολιτισμικής Αγωγής και το Έργο «Εκπαίδευσης των παιδιών Ρομά», του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στο πλαίσιο του Έργου του Κέντρου Διαπολιτισμικής Αγωγής «Εκπαίδευση των παιδιών Ρομά», του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, τα σύγχρονα μέσα τεχνολογίας και κοινωνικής δικτύωσης είναι απολύτως απαραίτητα, ώστε το Έργο να γνωστοποιηθεί σε ευρύτερες κοινωνικές ομάδες και να ευαισθητοποιήσει επιπλέον την εκπαιδευτική κοινότητα.

Στο πλαίσιο αυτό από δω και στο εξής θα μπορείτε να ενημερώνεστε για τις δράσεις, τα επιμορφωτικά σεμινάρια, τις ανακοινώσεις αλλά και να καταθέτετε τους προβληματισμούς σας, εγκαινιάζοντας έτσι μία νέα πιο διαδραστική μορφή επικοινωνίας, γύρω από την εκπαίδευση των παιδιών Ρομά και μέσα από το facebook, το twitter, από σχετικό κανάλι στο youtube, αλλά και από το site μας.

  • (web site): http://www.keda.uoa.gr/roma
  • (facebook): keda-roma
  • (twitter): http://twitter.com/#!/kedaroma
  • (youtube): http://www.youtube.com/kedaroma

Στόχος μέσα από αυτή την νέα μορφή επικοινωνίας είναι να ευαισθητοποιηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι για τις δράσεις του Έργου του Κέντρου Διαπολιτισμικής Αγωγής «Εκπαίδευση των παιδιών Ρομά», φέρνοντας την ένταξη των παιδιών Ρομά, τόσο στον «ιστό» του σχολείου, όσο και των κοινωνιών που ζουν, στο προσκήνιο.

Από το γραφείο Τύπου

img img img

ΕΣΠΑ 2014-2020

Copyright © 2011-2012 Κέντρο Διαπολιτισμικής Αγωγής | Πρόγραμμα: «Εκπαίδευση των παιδιών Ρομά»